Schakel de hulp in van Arno’s Dakramen

Een Velux dakraam laten plaatsen in Veendam of Assen is mogelijk als u de hulp van Arno’s Dakramen inschakelt. Wij zijn een gecertificeerde Fakro Specialist en dealer. Wij bieden 10 jaar garantie op onze dakramen en grootstukken, 5 jaar op de montage. Bovendien zijn wij actief in heel Noord-Nederland. Ook kunt u onze hulp inschakelen voor het laten plaatsen van zonwering. Neem gerust contact met ons op.

Velux dakraam laten plaatsen in Assen of Veendam
Velux dakraam laten plaatsen in Assen of Veendam

U kunt door Arno’s Dakramen een Velux dakraam laten plaatsen in Veendam of Assen

Voor het laten plaatsen van een Velux dakraam kunt u in Assen of Veendam contact opnemen met Arno’s Dakramen. U kunt bij ons kiezen uit tuimeldakramen en uitzet-tuimeldakramen. Vanwege hun plaats in het schuine dak wordt het Velux dakraam blootgesteld aan de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Daarom zijn ze standaard uitgerust met hagelbestendig HR++ beglazing met een dikte van 24 mm. Dit materiaal voldoet aan de standaard veiligheid en isolatie eisen die er voor zorgen dat u veilig gebruik kunt maken van het dakraam.

Neem contact met ons op

U bent altijd welkom contact op te nemen met Arno’s Dakramen. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn met een assortiment van hoogwaardige producten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden of maken een afspraak om bij u langs te komen voor een persoonlijk gesprek.