Velux dakraam plaatsen Groningen

Een mooi dakraam zorgt voor veel extra daglicht en ventilatie op uw (zolder)kamer. Wij zijn getraind als montage partner en zijn dealer van Velux en Fakro Dakramen. Daardoor zijn wij op de hoogte van alle nieuwe type dakramen, tuimelvensters en uitzet-vensters. Zo kunnen wij u goed adviseren. Heeft u uw dakraam al uitgekozen of wilt u juist nog meer informatie, dan komen wij vrijblijvend bij u langs om samen tot de juiste afmeting en type dakraam te komen. Als Velux en Fakro specialist en dealer van dakramen zijn wij getraind in het monteren van het door u gekozen dakraam.

 

Foto 1 - Arno dakramen

 

Met 25 jaar ervaring kunt u zeker zijn van aanpak op maat, wanneer u uw dakramen laat plaatsen door, dakramen specialist Arno’s Dakramen. Wij zorgen voor een snelle en effectieve montage volgens de gepaste richtlijnen. Daarbij krijgt u 5 jaar garantie op de montage van uw dakraam.

Ontdek het kostenplaatje

Velux en Fakro dakramen zijn van de hoogste kwaliteit, bieden zeer veel daglicht en ventilatie, zijn gemakkelijk te bedienen en krijgen een hoge garantie mee. De fabrieksgarantie op de dakramen en gootstukken is namelijk 10 jaar. Daarbij krijgt u nog 5 jaar garantie van Arno’s Dakramen op de montage van het dakraam.

Waarom kiezen voor Arno’s Dakramen?

  • Passende informatie
  • Gegarandeerd een hoge kwaliteit
  • Snelle levering van dakramen en raamdecoraties
  • Montage binnen 14 werkdagen
  • 5 Jaar garantie op de montage

Contacteer ons nu voor meer informatie

U wilt dat uw dakraam geplaatst wordt door een ervaren monteur? Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in huis! Geen dak is ons onbekend. Daarbij krijgt u 5 jaar garantie op montage. U kunt zeker zijn van de kwaliteit van onze montage.

Wilt u meer informatie? Bekijk dan onze website www.arnosdakramen.nl of bel nu 06-48230616.