Arno’s Dakramen staat voor u klaar

Een Velux dakraam laten plaatsen in Winschoten. Dit kunt u laten verzorgen door de experts van Arno’s Dakramen. Wij bieden 10 jaar garantie op onze dakramen en grootstukken, 5 jaar op de montage. Bovendien zijn wij actief in heel Noord-Nederland. U bent daarbij altijd welkom onze hulp in te schakelen voor het laten plaatsen van zonwering. Daarnaast is Arno’s Dakramen een gecertificeerde Fakro Specialist en dealer. Aarzel niet contact met ons op te nemen.

Velux dakraam plaatsen in Winschoten
Velux dakraam plaatsen in Winschoten

Door Arno’s Dakramen een Velux dakraam laten plaatsen in Winschoten

Wanneer u een Velux dakraam wilt laten plaatsen in Winschoten dan is het mogelijk om contact op te nemen met Arno’s Dakramen. Het is mogelijk te kiezen uit Velux tuimeldakramen en uitzet-tuimeldakramen. Het Velux dakraam wordt dankzij diens plaats in het schuine dak blootgesteld aan de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Om deze reden zijn ze standaard uitgerust met hagelbestendig HR++ beglazing met een dikte van 24 mm. Dit materiaal voldoet aan de standaard veiligheid en isolatie eisen die er voor zorgen dat u veilig gebruik kunt maken van het dakraam.

Wij helpen u graag

Arno’s Dakramen nodigt u uit om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u namelijk uitstekend van dienst zijn met een assortiment van hoogwaardige producten. U wordt door ons geïnformeerd over de mogelijkheden en u kunt een afspraak met ons maken om bij u langs te komen voor een persoonlijk gesprek.