Wilt u een Velux dakraam laten plaatsen?

Als Velux specialist hebben wij kennis van alle nieuwe type dakramen. Wij kunnen u hierover dus uitstekend adviseren. Kies uit de uitgebreide collectie dakramen van Velux dakramen, die wij vervolgens binnen 14 werkdagen komen plaatsen in de provincie Groningen en daarbuiten.

Arnos Velux Logo
Arnos Velux Logo

 

Met 25 jaar ervaring hebben wij een diepgaande kennis van alle aspecten van Velux producten en de montage hiervan. Wij zijn dus goed in het snel en efficiënt monteren volgens de passende richtlijnen van Velux dakramen. Daarnaast krijgt u maar liefst 5 jaar garantie op montage.

Velux dakraam plaatsen – montageprijzen

Wanneer u uw Velux dakraam laat plaatsen door onze specialist in de provincie Groningen en daarbuiten, dan krijgt u van ons maar liefst 5 jaar garantie! Daarbij kiest u met Velux ook voor de hoogste kwaliteit. Stevig materiaal, gemakkelijk te bedienen en met 10 jaar fabrieksgarantie. Zorgeloos genieten van het extra licht en de ventilatie met dit dakraam! Bekijk onze prijzen via de website: www.arnosdakramen.nl

Waarom kiezen voor Arno’s Dakramen?

  • Passende informatie
  • Gegarandeerd een hoge kwaliteit
  • Snelle levering van dakramen en raamdecoraties
  • Montage binnen 14 werkdagen
  • 5 Jaar garantie op de montage

Zoekt u meer informatie? Kijk op onze website www.arnosdakramen.nl of bel nu: 06-48230616

Onze ervaren monteur plaatst uw dakraam in de provincie Groningen en daarbuiten met kennis en bekwaamheid. Kies voor klantvriendelijkheid en uitstekende kwaliteit, kies voor Arno’s Dakramen.

Kijk op de website voor onze contactgegevens www.arnosdakramen.nl